Eesmärk: Selgitan välja kuidas õpilastele toit maitseb ja kui ei maitse, siis kuidas saaks seda probleemi parandada.
Projekti läbiviijad: Dario Raudsepp
Tööplaan ja ajakava:
- Ettevalmistused - teema valik, eesmärgi püstitus, vahendite valiik, valimi määramine - 25.11.2013
- Küsimustiku koostamine ja vormi kujundamine - 2.12.2013
- Küsitluse läbiviimine elektrooniliste vahenditega - 9.12.2013
- Tulemuste analüüs - 16.12.2013
- Kokkuvõtte ja järeldused - 16.12.2013
Valim: Pärnu Vanalinna Põhikooli õpilased
Küsitlus
Tulemused!
Kuidas maitse kooli toit?
Söökla hügieen.
Söögivahetunni pikkus.
Klasside asetus sööklas.
Kokkuvõte!
Kokkuvõtteks olid nii nagu algselt arvatud, üldisel kooli toit õpilastele ei maiste, söögi vahetund võiks pikem olla, Söökla hügieen on halb (peaks paremad kokkad kooli palkama või sööklat natuke renoveerida, et igal pool karvu ja tolmu poleks), ja viimane küsimus tuuleb siis siia.
Mida soovite muuta sööklas?
toit võiks parem olla.- Kokad kiilaks Suuremaks. Söögivahetund võiks olla pikem, kuna alati ei jõua kõike ära süüa, eriti kui said tunnist hiljem minema. toitude kvaliteeti võiks olla rohkem riisi kanaga, makarone mitte liiga palju suppe, ja piima sees on juuksekarvad koguaeg
Häirivalt palju kirjavigu. Vähe tulemusi. Peaaegu olematu analüüs ja puudu ettepanekud (vastuste kopeerimine siia ei ole sama mis ettepanekud). Küsitluse oleks saanud paremini läbi mõelda, lisada konkreetsemaid küsimusi.
VastaKustuta